Nastavljaju se radovi na objektima OŠ “Miša Živanović“

Nastavljaju se radovi na objektima OŠ “Miša Živanović“

Vrednost ovih radova je 658.000 dinara

Foto: Opština Veliko Gradište

Osnovna škola “Miša Živanović“ iz Srednjeva započela je nastavak radova na novom objektu u Srednjevu i područnom odeljenju Škole u Carevcu.

Na zgradi nove centralne škole počelo je izvođenje keramičarskih radova na stepeništu, površine 15m2 dok će  u delu sale za fizičko, svlačionice i deo učionica koja obuhvata površinu od  1.600m2 biti završeno gletovanje i krečenje zidova i plafona. Do sada su u učionicama svi molersko-fasaderski radovi već završeni.

Vrednost ovih radova je 658.000 dinara, a u Školi očekuju da će biti završeni i pre roka koji je planiran za kraj novembra.

Kako bi objekat bio stavljen u funkciju ostaje još da se u narednoj fazi završi pod u sali ideo unutrašnje stolarije, priključak na električnu instalaciju u jednom delu objekta, postavljanje sanitarnih elemenata i opšivanje unutrašnjih vrata.

Istovremeno se sprovodi i priprema za radove na zgradi područne škole u Carevcu koji bi trebalo da počnu u petak. U ovom odeljenju planirana je ugradnja sistema za centralno grejanje za učionice i predškolsko odeljenje za koje je prošle godine izgrađena nova kotlarnica. Planirano je da se radovi izvode u poslepodnevnim časovima i vikendom kako ne bi ometali nastavu, ali i da budu završeni do kraja sledeće nedelje.

Vrednost radova iznosi 660.000 dinara, a u planu je da se, u cilju energetskih ušteda, uradi i termoizolacija zidova i tavana kao i reparacija dotrajalih oluka kada se prikupe dodatna sredstva.

Svi radovi finansirani su iz budžeta opštine Veliko Gradište.

KOMENTARIŠI