Nedostajala je najvažnija osoba: “Sopranovi” se okupili povodom 20. rođendana serije /FOTO,...

Nedostajala je najvažnija osoba: “Sopranovi” se okupili povodom 20. rođendana serije /FOTO, VIDEO/

10. januara 1999. godine, prie punih 20 godina, premijerno je emitovana prva epizoda "Porodice Soprano" na HBO-u

Serija “Porodica Soprano” je proglašena za jednu od najboljh serija ikada, a emitovana je od 1999. do 2007. godine. Glumačka ekipa okupila se povodom 20. godišnjice, a nedostajala je samo jedna osoba – Toni Soprano, odnosno glumac Džejms Gandolfini koji ga je igrao, a koji je preminuo 2013. godine.

Foto: YouTube screenshot

Ova američka televizijska serija prati život Tonija Soprana, šefa italijanske mafijaške porodice u Nju Džerziju. Serija takođe prati živote članova njegove porodice, ali i poslovnih saradnika.

Foto: YouTube screenshot

Glumci iz ove megapopularne serije Idi Falko, Džejmi-Lin Sigler i Robert Igler okupili su se u Njujorku kako bi obeležili godišnjicu, zajedno sa Lorejn Brako.

Foto: YouTube screenshot

Sopranovi, koji su trajali 6 sezona, osvojili 21 “Emi” nagradu i 5 “Zlatnih globusa”, zaslužni su za stvaranje novog žanra i stvaranje ozbiljnijih serija kasnijih godina.

Hit drama o životu kriminalca Tonija Soprana, kao i svim članovima mafijaške porodice iz Nju Džersija, oduševila je milijone fanova širom sveta, iako se nije činilo da će biti toliko popularna 20 godina pre toga.

Kada je serija okončana nakon šest sezona, osam godina emitovanja i 86 epizoda, 10. juna 2007. godine, mnogi fanovi su bili ljuti zbog naglog završetka i toga što je sudbina porodice Soprano ostala misterija.

KOMENTARIŠI