U Medija centru održana je vanredna konferencija za novinare pokreta “Mi, glas iz naroda”.

Branimir Nestorović kaže da su doneli odluku da neće u koaliciju ni sa kim, nikog neće podržati i neće praviti kompromise. Sačekaćemo konačne rezultate izbora u Beogradu, ističe Nestorović. Ukoliko bi beogradski izbori bili ponovljeni, očekuje bolji rezultat jer je, kaže, njihov pokret sada prepoznatljiviji.

Nosilac liste “Mi, glas iz naroda” Branimir Nestorović kaže da je ta lista odlučila da neće ići u koaliciju ni sa kim, da neće nikoga podržati i da neće praviti nikakve kompromise.

Nestorović je, na pres-konferenciji, rekao da taj pokret nastavlja dalje istim pravcem, da ima svoje prioritete.

“Mi ćemo sačekati proglašenje konačnih rezultata izbora u Beogradu“, rekao je Nestorović.

Prema njegovim rečima, ukoliko izbori u Beogradu budu ponovljeni, očekuje bolji rezultat jer je tom pokretu, kako kaže, sada porasla prepoznatljivost.

“Dolazi vreme kada će morati da nas slušaju“, reko je Nestorović.

Naveo je da je prvi neformalni sastanak predstavnika ovog pokreta bio 11. februar, koji će ostati, kako je rekao, zabeležen u istoriji političkog života Srbije. Tada je, ističe, glavna tačka bila da se ne sprovede francusko-nemački plan.

“Složili smo se da ne možemo ići u koaliciji sa prozapadnom opozicijom, zato što ona nije opozicija vlasti nego opozicija narodu. Svako ko se zalaže za priznavanje Kosova je opozicija Srbiji, a ne vlasti“, kaže Nestorović.

Tada su se, dodaje, složili i da neće ići u koaliciju sa SNS.

KOMENTARIŠI