PODELI
Foto: Urban City / A.K. / ilustracija/arhiva

U utorak, 21. maja, oko 10h, veliki kamion – šleper je dovezao novi traktor marke “Dajc” za potrebe Javnog komunalnog preduzeća “Čistoća” iz Malog Crnića, a uz saradnju preduzeća Agroštadt.

Foto: Urban City

Ovo poljoprivredno “čudo tehnike” dočekano je sa osmehom na licu, kako rukovodstva opštine, na čelu sa predsednikom opštine, Mališom Antonijevićem, tako i zaposlenih u JKP “Čistoća”.

Foto: Urban City

Uz samu mašinu, stigle su i razne priključne mašine, koje će umnogome olakšati rad Komunalnog preduzeća, kako u letnjim, tako i u zimskim danima.

Traktor je istovaren sa šlepera u krugu vodoizvorišta “Mlin” u Malom Crniću, koje je u vlasništvu JKP, gde će traktor, u danima kada ne bude radio, biti sklonjen od spoljnih uticaja sunca, vetra, kiše itd.

Foto: Urban City

Direktor JKP “Čistoća” Malo Crniće, Miroslav Živojinović, u izjavi za medije, skrenuo je pažnju na probleme uraslih obala puteva, granja, drveća, koje otežavaju saobraćaj na putevima opštine Malo Crniće.

Izjavu direktora JKP možete poslušati ovde:

 

Predsednik opštine Malo Crniće, Mališa Antonijević, nije krio oduševljenje ovom mašinom, koja je od danas i zvanično vlasništvo Komunalnog preduzeća, koji će raditi na održavanju puteva.

Foto: Urban City

Na traktoru je instalirana posebna hidraulična ruka koja će služiti za košenje trotoara i zelenih površina, a tu je i specijalni raonik za čišćenje snega, letnji i zimski set guma sa lancima, a kabini samog traktora bi mogla pozavideti i poneka automobilska kompanija.

Foto: Urban City

Predsednik je u izjavi za medije napomenuo da je jako bitno da ne dozvolimo da nam, sa ovakvom mašinom u voznom parku, putevi budu neprohodni u zimskim, i zapušteni u letnjim danima.

Izjavu predsednika u celosti možete poslušati ovde:

JKP “Čistoća” Malo Crniće se, kupovinom ove mašine, od danas mnogo više kotira u krugovima komunalnih preduzeća, jer čini i činiće sve, da građanima olakša život na području cele opštine.

 

KOMENTARIŠI