NOVA predstava Anđelke Prpić! Obavezno pogledajte insert iz monodrame!

NOVA predstava Anđelke Prpić! Obavezno pogledajte insert iz monodrame!

Reč je o predstavi "Šta me snađe" koja sa izvođenjem počinje 2. decembra i to premijerno u Mladenovcu.

Naime, Đuro režira predstavu u kojoj igra Anđelka, monodramu „Šta me snađe“.

– Iako sam gostovala u seriji „Naša mala klinika“, gde je Đuro bio scenarista, reditelj i producent, nas dvoje se tad nismo sreli ni upoznali. Nego, tek u Beogradu na snimanju „Super ljudi“ – rekla je Anđelka u emisiji „150 minuta“ na TV Prva.

Predstavu „Ju, šta me snađe“, koju je napisao Nebojša Romčević, Đuro režira, a Anđelka u njoj glumi

Sumnjala sam u taj naš spoj, pošto sam mislila da Đuro neće pristati da režira monodramu, jer ima brojne poslovne obaveze. Plašila sam se kako će to funkcionisati, znam da nema slobodnog vremena, a ja spadam u glumce koji vole da im je reditelj stalno tu kad pripremaju predstavu. Na kraju, sve je ispalo super! – kazala je Anđelka. Kako je objasnila, na ideju da sarađuju na predstavi, došao je zajednički prijatelj i producent, menadžer Gane Pecokoza.

Monodramu je napisao Nebojša Romčević, a Prpićeva dodaje da je tema bliska svima, kao i da je predstava veoma zahtevna, i u glumačkom i u produkcionom smislu.

– Čudo jedno kako ranije nisam primetio Anđelku. Zaista je veoma talentovana – rekao je Đuro, koji u Zagrebu sa kolegom Reneom Bitorajcem otvara pozorište “Luda kuća”.

Kupili smo prostor u centru grada, koji je nekada bio bioskop i sada ga sređujemo. Nadamo se da ćemo na jesen početi s programom. Stalno sam na putu. Eto, zbog predstave “Ju šta me snađe” često sam u Beogradu. Svakako bi trebalo da isplaniram da više imam Anđelku i njenu predstavu u Zagrebu, jer mi je on mnogo bliži od Beograda, pošto živim u Ljubljani. Verovatno ćemo otvoriti “Ludu kuću” s njenom predstavom – rekao je Đuro za „Gloriju“.

Kod Ivana Ivanovića imate priliku da pogledate i trejler. Anđelka će se na sceni naći u devet različitih uloga, a imaće i pomoć jednog voditelja..

 

KOMENTARIŠI