U sali Fedrasa, koja pripada Centru za kulturu opštine Malo Crniće, održana je konstitutivna sednica Skupštine opštine Malo Crniće, uz poštovanje svih preporučenih mera koje je nametnula pandemija virusa COVID19.

Photo: A.K. // privatna arhiva

Konstitutivnom sednicom predsedavao je Bogoljub Jevtić iz Kule kao najstariji odbornik u ovom sazivu Skupštine, kao i Viktorija Stojimirović iz Smoljinca kao najmlađi odbornik i Jevtićev pomagač.

Photo: A.K. // privatna arhiva

Uz prethodno izlaganje predsednika izborne komisije o izbornim rezultatima, broju glasova na području opštine, kao i primedbi na izborne rezultate koje su potencirali pripadnici opozicionih stranaka, kao najvažnije tačke dnevnog reda istakle su se izbor predsednika Skupštine opštine, kojom će i u ovom sazivu predsedavati Goranka Stević, kao i izbor za predsednika opštine, koji je i u ovom mandatu pripao Mališi Antonijeviću, koji je izglasan sa 22 od 29 mogućih odborničkih glasova.

Photo: A.K. // privatna arhiva

Za zamenika predsednika opštine Malo Crniće izabran je Daniel Surdulović iz Kule, a mesto zamenika predsednika Skupštine opštine pripalo je Danijeli Stanković iz Batuše.

KOMENTARIŠI