Nakon globalnog uspeha pesme “No Roots” koju potpisuje veoma mlada autorka Alis Merton, ova talentovana Kanađanka objavila je spot za svoj novi hit “Lash Out”.

Nova numera 24-godišnje Alis već je dobila zasluženo mesto na top-listama i radio stanicama, a energična i strastvena himna sad ima pandan u buntovničkom spotu, gde kantautorku možemo videti u potpuno novom izdanju, jer, kako je sama u šali izjavila, „ponekad samo želiš da razbiješ neki automobil“.

Interesantno je da numera sadrži stihove poput „Skinuću traku sa usta, neću ćutati“, kroz koje se provlači tema slobode, jer upravo je “Freedom” moto ovogodišnjeg festivala „Egzit“ na čijoj glavnoj bini će Alis Merton nastupati u nedelju, 15. jula.

U spotu za numeru Lash Out Alis i drugi mladi akteri koriste ulice i škole kao svoje igralište i antistres poligone, igrajući na krovovima automobila, bacajući papire uvis i vitlajući svetlosnim sabljama. Šarm i frustracija mešaju se neprekidno, a konačni rezultat na kraju spota je apsolutna katarza.

„Ideja, tačnije potreba da napišem Lash Outrodila se iz osećanja koja su se nagomilala u meni“, objašnjava mlada pevačica koju su gotovo svi vodeći svetski festivali pozvali da nastupi ove godine.

Ova neodoljiva pesma je drugi singl sa njenog No Roots EP izdanja koje je već pobralo odlične komentare i kritike. Alis uglavnom opisuju kao odličnu pop pevačicu, a stihove kao „precizne i pametno probrane, otkrivajući taman mali deo njene intime“.

Hit No Roots proveo je čak dve nedelje na vrhu prestižne Bilbordove alternativne radijske top-liste.

Popularna „Egzitova“ akcija „4+1“ traje do 8. juna

„Egzit” će biti održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstaviće neke od najtraženijih svetskih zvezda. U toku je omiljena „4+1“ akcija ljubitelja festivala koja traje do 8. juna i podrazumeva da društvo kupovinom četiri ulaznice, petu dobija na poklon.

Ulaznice po promotivnoj ceni za 6.990 dinara prodaju se onlajn putem sajta festivala, kao i direktno u mreži „Gigs tiks“, a na sajtu zvanične turističke agencije „Egzita“ dostupni su i turistički paketi koji osim ulaznica, sadrže i opcije za smeštaj i prevoz do festivala.

KOMENTARIŠI