UHAPŠEN Požarevljanin na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu pre ulaska u avion!

UHAPŠEN Požarevljanin na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu pre ulaska u avion!

On je uhapšen neposredno pre ulaska u avion za Rusiju

Na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu, granična policija uhapsila je D. J. iz Požarevca, po centralnoj poternici, jer se već nekoliko godina ne pojavljuje na suđenju za nezakonito uknjižen stan svog pokojnog oca.

On je uhapšen neposredno pre ulaska u avion za Rusiju, gde je nameravao da obiđe svoju suprugu N. J., koja je tamo operisana. Nakon privođenja, njemu je uručeno rešenje o jednomesečnom pritvoru, kako bi se obezbedilo njegovo prisustvo na narednom ročištu, po optužnici podignutoj protiv njega i njegove supruge, pišu Novosti.

Prema navodima optužnice Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu, N. J. je ranije sklopila ugovor o kupoprodaji stana sa svojim svekrom, kako bi podigla kredit. Nekoliko meseci nakon dobijanja kredita, ona je taj ugovor raskinula.

I pored toga, kad je kasnije svekar umro, ona je njegov stan prenela na sebe, prećutavši činjenicu da je kupoprodajni ugovor raskinut. Zbog toga se ona i njen suprug terete za krivično delo navođenje službenog lica na overu neistinitog sadržaja, za koje je propisana kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

1 KOMENTAR

KOMENTARIŠI