Novi update za WhatsApp donosi velike promene

Novi update za WhatsApp donosi velike promene

Ono što se korisnicima neće dopasti jeste da je prema Terms of Service WhatsAppu dozvoljeno da deli informacije sa Fejsbukom i drugim kompanijama koje poseduje

Novi update za Whatsapp samo što nije, a već su procurili i detalji šta će se to novo naći u najpopularnijoj aplikaciji za čet.

Nakon beta testiranja novog ažuriranja na milion korisnika, izveštaju sugerišu da će glavna promena biti mogućnost plaćanja preko aplikacije, a koja će biti integrisana kao metoda plaćanja za Facebook Marketplace.

Korisnici već sada mogu da vrše plaćanja preko Facebook Messengera, ali ista opcija na WhatsAppu će pomoći da se spreči zloupotreba aplikacija koje obično šalju vaše podatke strancima.

Ono što se korisnicima neće dopasti jeste da je prema Terms of Service WhatsAppu dozvoljeno da deli informacije sa Fejsbukom i drugim kompanijama koje poseduje.

“Kada delimo privatne informacije sa drugim kompanijama u vlasništvu Fejsbuka one će koristiti kako bi obezbedile servise za WhatsApp i obezbedile sigurnost i integritet proizvoda koji se prodaju putem interneta“, navodi se u njihovom saopštenju.

KOMENTARIŠI