Obnova vrtića u 2017. godini

Obnova vrtića u 2017. godini

Gradonačelnik Požarevca Bane Spasović sa saradnicima, obišao je vrtiće „Pčelica“ i „Neven“, gde se na licu mesta upoznao sa problemima i potrebama Predškolske ustanove „LJubica Vrebalov“.

Gradonačelnk je najavio da će naredne godine grad uložiti velika sredstva za sređivanje objekata i unapređenje uslova boravka mališana u vrtićima.

Domaćin obilaska bila je V.D. direktora PU „LJubica Vrebalov“ Marija Bajić sa svojim saradnicima. Ona je ovom prilikom istakla da je grad već pomogao tako što je izdvojio sredstva za izradu dva projekta za koje se apliciralo kod Kancelarije za javna ulaganja. U pitanju su vrtići „Bambi“ i „Pčelica“ koji bi tim projektima trebalo da se srede bukvalno“od poda do krova“.

Vršilac dužnosti direktora požarevačkog vrtića Marija Bajić je još istakla da su od gradonačelnika Spasovića dobili i jasne instrukcije na koji način da najprioritetnije radove stave na listu koju će proslediti njegovim saradnicima koje je zadužio za saradnju sa menadžmentom PU „LJubica Vrebalov“ na ovim poslovima.

Rečeno nam je da će u narednoj godini grad uložiti velika sredstva u uređenje naših objekata, čak je 2017. godina nazvana „Godinom vrtića“, a za neke manje radove je tokom samog obilaska dogovorena realizacija, zaključila je Bajićeva.

KOMENTARIŠI