Arriva Litas će od 1. septembra svojim putnicima ponuditi niže cene karata na relaciji Požarevac – Kostolac – Požarevac od čak 40 odsto, a posle pojeftinjenja povratna karta u oba smera iznosiće 200 dinara.

Kompanija je odluku o sniženju karata donela nakon sprovedenog istraživanja tržišta, čime je želela da izađe u susret svojim korisnicima koji se svakog dana voze na jednoj od najfrekventnijih relacija u Braničevskom okrugu i na kojoj se održava 30 polazaka dnevno.

Dodatno, u ponudi kompanije od 1. septembra biće i 50 odsto niže cene karata za polaske ka Prugovu, Lučici i Poljani, koje su takođe veoma frekventne relacije, a popust važi i za suprotan smer. Na ovaj način, Arriva želi da podstakne korišćenje gradskog prevoza kako bi se smanjio broj vozila u saobraćaju, i time doprinelo smanjenju zagađenja i očuvanju životne sredine.

Zahvaljujući novoj ponudi, oni koji se od septembra budu vozili na ovim relacijama kompanije Arriva Litas uživaće u udobnom putovanju po veoma povoljnim cenama.

Više informacija o polascima, pogodnostima i popustima možete pronaći na sajtu www.arriva.rs  ili putem mejla na info@arriva.rs, kao i na besplatan broj telefona Info centra Arrive 0800 101 012 za pozive iz mobilne i fiksne telefonije.

KOMENTARIŠI