Od 22. jula škola plivanja u Požarevcu sa Nikolom Rađenom

Od 22. jula škola plivanja u Požarevcu sa Nikolom Rađenom

Nikola Rađen boravio je juče u Požarevcu. Uspešni vaterpolista ali i akter brojnih skandala vodiće školu plivanja ovog leta u Požarevcu i učestvovati kao igrač za VK Požarevac.

Škola će se odvijati od 22. do 27. jula na bazenu Sportskog centra Požarevac. Mogu da se prijave svi od 5 do 17 godina.

Ovom prilikom obratio se i gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović. -Jedan od osnovnih ciljeva Grada Požarevca je pored podizanja sportske infrastrukture i omogućavanje našim sugrađanima da se kvalitetnim programima, poput ovog, zainteresuju za sport i za sve one benefite koje on nosi. Podsetiću da su velike investicije u toku u Sportskom centru: pomoćni teren, atletski stadion i kao kruna biće zatvoreni bazen.“ Pavlović je još istakao da su u toku investicije na sportskoj infrastrukturi u vrednosti oko 160 miliona dinara.

Školica plivanja je besplatna i namenjena je neplivačima, plivačima i poluplivačima.

Rađen je rekao da garantuje da će svako ko pohađa ovu školicu naučiti ili usavršiti svoje plivanje. -Tih dana će u Požarevcu biti proslavljeni srpski sportisti gde će se deca družiti sa njima i učiti od njih, rekao je Rađen. On je dodao da će način prijave biti blagovremeno objavljen i da će trajati do 15. jula. U Požarevcu će u avgustu biti i internacionalni vaterpolo kamp.

Sa reprezentacijom Srbije osvojio je 18 medalja na velikim takmičenjima, od čega su dve sa Olimpijskih igara 2008. i 2012. godine.

U maju 2015. otkriveno je da je bio pozitivan na kokain i usledila je suspenzija. Optužen je bio i za nasilje nad devojkom, ali je slučaj rešen pomirenjem sa Milicom Ristić.

KOMENTARIŠI