Foto: JKP "Parking servis" Požarevac

PARKING PASS kartice predstavljaju novu uslugu JKP “Parking servis” Požarevac, koja će korisnicima javnih parkirališta u Požarevcu omogućiti da parkiraju na svim posebnim parkiralištima u gradu sa neograničenim brojem ulazaka i izlazaka za vremenski period naznačen na kartici (24h, 3 dana ili 7 dana ).

Kartice će se prodavati po stimulativnim cenama i to:

Parking pass 24h – 450 dinara, Parking pass 3dana- 1000 dinara i Parking pass 7 dana- 1800 dinara.

– Ova vrsta usluge je nešto što je falilo u dijapazonu naših usluga, tu pre svega mislim na Parking pass 24h, jer do sada nismo imali kartu za celodnevno parkiranje u centralnoj zoni grada, ako znamo da je u Prvoj zoni na opštim parkiralištima vreme parkiranja ograničeno na 3 sata. Pored toga, i Parking pass 3 i 7 dana će koristiti svima onima koji dođu u naš grad na par dana. Sa ovim karticama korisnici javnih parkirališta mogu ulaziti i izlaziti neograničen broj puta na svim posebnim- zatvorenim parkiralištima za vremenski period na koji je kartica ograničena. Kartice će se prodavati na svim posebnim parkiralištima u gradu. Parkirališta koja su u sistemu Parking pass-a vidno su označena nalepnicom. Kartice možete kupiti i unapred, a koristiti ih kasnije. Parking pass se aktiviraju prvim ulaskom na jedno od četiri posebna parkirališta- izjavila je direktorka Marija Papović.

Parkirališta u sistemu Parking pass-a su: Garaža “Takovska” u Takovskoj ulici i zatvorena parkirališta “Pijaca”, “Dom omladine” i “Načelstvo”.

KOMENTARIŠI