Frontmen grupe The Prodigy Kit Flint pronađen mrtav, izvršio samoubistvo?

Frontmen grupe The Prodigy Kit Flint pronađen mrtav, izvršio samoubistvo?

Pevač grupe “Prodidži” preminuo je u 49. godini.

Kit Flint je pronađen mrtav u svom stanu u Engleskoj.

Telo pevača policija je otkrila u ponedeljak ujutro nakon što je hitna pomoć odgovorila na izveštaje o čoveku koji je bio bez svesti. Njegova smrt se ne tretira kao sumnjiva.

– 49-godišnji muškarac je proglašen mrtvim na licu mesta. Njegovi najbliži rođaci su obavešteni. Smrt se ne tretira kao sumnjiva i biće pripremljen dosije za mrtvozornika – rekli su iz policije.

Prodidži je britanski brejk bit bend čija muzika sadrži razne stilove, počevši od rejva i hardkor tehna, početkom ’90-ih do alternativnog roka i big bita sa vokalnim elementima panka na kasnijim albumima.

Prodidži se prvi put pojavio na andergraund rejv sceni početkom 90-ih i ubrzo nakon toga doživeo veliku popularnost i postao poznat u celom svetu. Neke od njihovih najpopularnijih pesama su “Charly”, “Out of Space”, “No Good (Start the Dance)”, “Voodoo People”, “Firestarter”, “Breathe”, “Girls” i “Smack My Bitch Up”.

Grupa The Prodigy kasnije je na Instagram profilu saopštila da se pevač grupe ubio.

https://www.instagram.com/p/BulgJBZAw5L/?utm_source=ig_embed

– Vest je istinita, ne mogu da verujem da ovo govorim, ali naš brat Kit je oduzeo svoj život tokom vikenda. Šokiran sam, je**no ljut, zbunjen i slomljenog srca ….. brat Lijam – stoji u poruci na Instragramu.

KOMENTARIŠI