Održan novogodišnji prijem u Gradskom zdanju

Održan novogodišnji prijem u Gradskom zdanju

Gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović i predsednik Skupštine grada Požarevca Bojan Ilić upriličili su tradicionalni novogodišnji prijem za odbornike u lokalnom parlamentu, članove gradskog veća, direktore javnih preduzeća i ustanova lokalnog i republičkog karaktera, predstavnike vojske, policije, sudstva, SPC, direktore osnovnih i srednjih škola kao i načelnike odeljenja gradske uprave i nagrađene radnike iz ustanova, javnih preduzeća i gradske uprave.

Foto: Grad Požarevac

Prisutne je pozdravio gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović koji je istakao da svi zajedno utičemo na bolji život građana sa čitave teritorije Požarevca:

“Možete mirne duše i uzdignutog čela pogledati u oči svojim rođacima, komšijama i prijateljima i reći im da ste dali sve od sebe da ovaj deo naše Srbije učinite dostojnim velikih promena koje se dešavaju u njoj proteklih godina. Bez namere da u ovom svečarskom trenutku nabrajam sve što ste svojim rukama, znojem i vremenom učinili za ovaj grad tokom 2019. godine, želim samo da kažem da trebate biti ponosni… Ponosni i vredni hvale zato što smo svi zajedno Požarevac učinili boljim nego što je on to bio 2018. godine i ne dozvolite nikome da ovu činjenicu da i za minut… da i za sekund, dovede u sumnju, jer vi znate šta je istina, a znaju i građani… a ukoliko neko i pokuša da to opovrgne argumentom da to nije vredno hvale jer je to vaš posao, znajte da je delimično u pravu. To jeste vaš posao, jer smo svi mi samo servis građanima, ali je takođe i vredno pohvale jer ste taj posao radili vredno i sa rezultatima koji se vide na svakom metru našeg Požarevca. Zahvaljujem vam se na saradnji u 2019. godini i postavljam lestvicu očekivanja u narednoj godini još više, znajući da je svako od vas kadar da tu lestvicu tokom narednih 366 dana i preskoči.

Foto: Grad Požarevac

Hvala, i želim od srca vama, vašim porodicama i našim sugrađanima srećnu 2020. godinu.“

Grad Požarevac je po prvi put ove godine doneo odluku o nagrađivanju zaposlenih u javnom sektoru. Gradsko veće odlučilo je da sa 15.000 dinara u neto iznosu nagradi 4 zaposlena. Priznanjem koje je uvedeno ove godine podrazumeva se nagrađivanje zaposlenih koji su postigli izvanredne rezultate u javnim preduzećima, ustanovama i fondacijama čiji je osnivač grad, službi hitne pomoći i gradskoj upravi. Ove godine su nagrađeni, Dragana Mišić iz Službe hitne medicinske pomoći, Gordana Mihajlović iz Centra za socijalni rad, Dragana Živanović iz Gradske uprave Grada Požarevca i Dragoljub Ćirković iz javnog preduzeća „Ljubičevo“.

KOMENTARIŠI