PODELI
Foto: Urban City / arhiva, ilustracija

Na platou ispred kostolačke Sportske hale održana je tradicionalna manifestacija “Balonijada”.

Balonijada je počela defileom predškolaca ulicama Kostolca, a zatim su na platou ispred Sportske hale mališani vrtića „Majski cvet“ prikazali interesantan program okupljenim roditeljima i time i zvanično obeležili kraj svog boravka u vrtiću.

Prisutnim mališanima i roditeljima obratila se direktorka PU „Ljubica Vrebalov“ Požarevac, Tanja Lončar, koja je istakla da je ponosna na predškolce, buduće đake prvake, koji će u septembru krenuti u nove pobede i započeti svoje osmogodišnje obrazovanje:

Očekujem od vas da budete uspešni tokom budućeg školovanja. Želim vam da hrabro i bez straha krenete u susret budućnosti. Nemojte se ničega bojati jer samo vam je nebo granica. Vama roditeljima želim da se naoružate strpljenjem i da sa ovom divnom decom zakoračate u novo doba sa puno topline i razumevanja.

Predsednik Gradske opštine Kostolac, Serdžo Krstanoski, čestitao je  mališanima na uspešno završenom predškolskom programu poželevši im puno sreće od septembra u osnovnoj školi:

Vašim vaspitačicama želim da čestitam na još jednoj završenoj predškolskoj generaciji i u ime Gradske opštine Kostolac veliko hvala što vaspitavate i obrazujete našu decu. Kostolac je grad uglja i električne energije, ali i grad sporta. Takođe Kostolac ima svoj Dunav  i svoj Viminacijum i to je naše bogatstvo,  ali ipak najveće bogatsvo ste upravo vi moji predškolci, tako da Kostolac ne mora da brine o svojoj budućnosti. U to ime, draga deco, želim Vam sve najbolje Vama i vašim porodicama. Uživajmo svi zajedno u današnjoj priredbi.

KOMENTARIŠI