Održana prodajna izložba unikatnih novogodišnjih ukrasa u centru Požarevca

Održana prodajna izložba unikatnih novogodišnjih ukrasa u centru Požarevca

U okviru projekta kao posebne aktivnosti izdvajaju se sportsko- rekreativne aktivnosti, kreativne aktivnosti i aktivnosti usmerene na senzibilizaciju lokalne zajednice za potrebe ove korisničke grupe

Danas, 21.12.2017. godine održana je Prodajna izložba radova korisnika projekta „Program podrške odraslim osobama sa invaliditetom – do uspostavljanja usluge dnevnog boravka“ u centru Požarevca.

Udruženje za negovanje zdravih stilova života „Veritas“ u partnerstvu sa Centrom za socijalni rad i uz finansijsku podršku Grada Požarevca realizuje projekat „Program podrške odraslim osobama sa invaliditetom – do uspostavljanja usluge dnevnog
boravka“.

Foto: Urban City

U okviru projekta kao posebne aktivnosti izdvajaju se sportsko- rekreativne aktivnosti, kreativne aktivnosti i aktivnosti usmerene na senzibilizaciju lokalne zajednice za potrebe ove korisničke grupe. U realizaciji kreativnih radionica sa korisnicima osmišljeni su i izrađeni unikatni predmeti povodom novogodišnjih praznika.

Na prodajnoj izložbi zainteresovani su mogli da  pronađu unikatne novogodišnje ukrase, dekoracije kao i novogodišnje čestitke.

Foto: Urban City

Predmeti su izrađeni od različitih materijala: papir, konac, karton, reciklažni materijali,…

Izložba ima za cilj da pored pokazane kreativnosti osnaži kapacitete korisnika projekta tako što će kroz realizaciju ove aktivnosti biti obezbeđena sredstva za svečanost povodom proslave nove godine za korisnike ovog projekta.

KOMENTARIŠI