Održana sednica Štaba za vanredne situacije po hitnom postupku

Održana sednica Štaba za vanredne situacije po hitnom postupku

U prostorijama Opštinske uprave Kučeva, danas 11. januara je održana sednica Štaba za vanredne situacije po hitnom postupku

Sednicom je predsedavala komandant Štaba Slavica Bulutić, a sem članova Štaba, zamenika komandanta Ljubiše Vojića, načelnice Štaba Gordane Stepanović, sednici su prisustvovali i načelnik Odeljenja za vanredne situacije Požarevca dr Goran Đorđević, šef Grupe za upravljanje rizicima Lokica Terzić, zamenica predsednice opštine Mica Lukić-Radenković i pomoćnik predsednice opštine Dušan H. Todorović.

Sednica Štaba za vanredne situacije po hitnom postupku

Kada se radi o trenutnoj situaciji, konstatovano je da sve nadležne službe na teritoriji opštine funkcionišu u skladu sa propisima i da se život odvija normalno. Putna infrastruktura se čisti i održava prema unapred predviđenim prioritetima. Za ove aktivnosti unapred je obezbeđena potrebna količina soli.

Sednica Štaba za vanredne situacije po hitnom postupku

Načelnik Odeljenja za vanredne situacije Požarevca dr Goran Đorđević, šef Grupe za upravljanje rizicima Lokica Terzić, upoznali su prisutne sa novim zakonskim propisima koji tretiraju ove materiju.

KOMENTARIŠI