Održana XII Skupština vaspitača Braničevskog okruga

Održana XII Skupština vaspitača Braničevskog okruga

Skupština vaspitača Braničevskog okruga XII po redu, u organizaciji Udruženja vaspitača “Vaspitač plus”, održana je nedavno u Požarevcu.

Na skupu su bili i direktor i vaspitno osoblje Predškolske ustanove “Poletarac” Žagubica, a govorilo se o izboru verifikacione komisije, izveštaju o radu Udruženja u proteklom periodu, donošenju odluke za predsednika, verifikovanju mandata članovima Upravnog odbora udruženja i pojedinačnim pitanjima.

Za predsednika Udruženja vaspitača izabrana je dosadašnji predsednik, vaspitač Ana Šterioska, a za predsednika Upravnog odbora Danijela Jović.

Tema su takođe bile i prezentacije studijskog putovanja u Sloveniju , kao i prezentacija radova sa susreta vaspitača Braničevskog okruga i Balkanskih susreta vaspitača. Radove su prezentovali vaspitači iz Požarevca, Petrovca, Velikog Gradišta  i Žagubice.

Direktor Predskolske ustanove “Poletarac” istakla je da su  studijska putovanja veoma bitna za samu ustanovu, jer doprinose kvalitetnijem radu, a posebno precizirala saradnju sa svim relevantnim faktorima koji doprinose efektivnosti u obavljanju posla.

Predškolska ustanova “Danica Radosavljević” iz Požarevca  opravdala je epitet dobrog domaćina, a  prezentovani radovi primeri su dobre prakse vaspitača Braničevskog  okruga.

KOMENTARIŠI