Foto: Urban City /A.K. / arhiva

U petak, 26. januara u Malom Crniću održana je konstitutivna i prva redovna sednica ove opštine.

Potvrđeno je ukupno 29 odborničkih mandata. Tajnim glasanjem za predsednicu Skupštine opštine Malo Crniće izabrana je Goranka Stević koja je u više mandata obavljala ovu funkciju.

Po završetku konstitutivne, održana je i prva redovna sednica na kojoj je sa 21 glasom za predsednika ove opštine izabran Mališa Antonijević.  Ovo će biti njegov treći uzastopni mandat. Njegov zamenik će biti Daniel Surdulović.

Mališa Antonijević, predsednik opštine Malo Crniće je u svom obraćanju između ostalog rekao da su građani na izborima iskazali jasnu i nedvosmislenu volju da u narednom periodu odgovornost za vođenje opštine pripadne koaliciji „Aleksandar Vučić – Malo Crniće ne sme da stane“. Antonijević je takođe rekao i da odbornici mogu da se ne slažu po idejama i dodao: Smatram da međusobno poštovanje treba da preovladava u radu Skupštine opštine, budite konstruktivni, iznesite svoje predloge i svako će biti uvažen i moći će da iskaže svoje mišljenje na zasedanjima. On je ovom prilikom zahvalio svima koji su dali podršku listi “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” za republičke izbore.

KOMENTARIŠI