Opština Veliko Gradište zove građane na druženje i kreiranje budžeta

Opština Veliko Gradište zove građane na druženje i kreiranje budžeta

Poštovani građani, pozivamo vas da, u subotu 24. avgusta 2019. godine, uzmete učešće u kreiranju budžeta opštine Veliko Gradište za 2020. godinu, navodi se u saopšetnju.

Na našem info-pultu koji će se nalaziti na Trgu Mladena Miloradovića, u subotu od 8.30 do 10.30 časova, delićemo upitnike i anketne listiće. Popunjavanjem anketnih listića možete izneti vaše predloge koji će doprineti unapređenju kvaliteta života u našoj zajednici, dodaje se.

Osim toga, na našem pultu možete preuzeti “Bilten“ u kome je detaljno izneta realizacija budžeta za 2018. godinu. Cilj ove inicijative jeste da vam približimo lokalni budžet i time podstaknemo aktivno učešće u budžetskom procesu, ali i da promocijom primera dobre prakse i odgovornog upravljanja lokalnim budžetom utičemo na povećanje vašeg poverenja u lokalne institucije, naglašeno je u saopštenju.

Tu, takođe, od predstavnika opštine možete dobiti odgovore na sva vaša pitanja i nedoumice kako novac može biti usmeren na zadovoljenje javnih i kolektivnih potreba građana.

Dođite da se družimo i kreiramo budžet zajedno, kažu u ovoj opštini na Dunavu.

OPŠTINA VELIKO GRADIŠTE

KOMENTARIŠI