Zbog pogoršanja situacije izazvane pandemijom koronavirusa, menadžement benda „Nik Kejv i Bed sids“ doneo je odluku da otkaže svetsku turneju planiranu za 2021. godinu u okviru koje je trebalo da se održi i koncert 15. maja u beogradskoj „Štark“ Areni.

Povodom otkazivanja turneje zvanično su se oglasili i članovi benda i naveli da sa velikim razočaranjem objavljuju da turneju po Velikoj Britaniji i Evropi benda „Nik Kejv i Bed sids“ zbog situacije izazvane kovidom-19 neće moći da se održi.

„Složenost i obim turneje koju smo planirali, u kombinaciji sa kontinuiranom neizvesnošću oko pandemije, znače da uprkos napornom radu svih onih koji su učestvovali u realizaciji, ne možemo da garantujemo da se koncerti mogu održati.

Nastavljamo da radimo na alternativnim planovima za 2021. i 2022. godinu i nadamo se da ćemo sledeće godine objaviti neke lepše vesti.

Šaljemo ljubav svima vama“ , objavili su članovi benda.

Organizatori beogradskog koncerta zakazanog za 15 maj u „Štark“ Areni najavljuju da će novac od kupljenih ulaznica biti refundiran. Svima onima koji su onlajn kupili ulaznice, novac će automatski biti refundiran u narednih mesec dana na račun sa koga su platili, dok oni koji su fizički kupili karte na prodajnim mestima, mogu uzeti novac na blagajnama u Tržnom centru „Ušće“ ili Doma omladine.

Proces refundacije karata biće započet od srede, 9. decembra. Organizatori koncerta se unapred zahvaljuju publici na strpljenju i razumevanju oko povraćaja karata.

KOMENTARIŠI