OTVOREN: Prvi letnji fudbalski kamp “Selte“ iz Viga u Velikom Gradištu

OTVOREN: Prvi letnji fudbalski kamp “Selte“ iz Viga u Velikom Gradištu

Predsednik opštine Veliko Gradište, Dragan Milić, i predsednik Fudbalskog kluba “Selta“, Karlos Mourinjo, u subotu 07. jula, u prisustvu sportskih radnika, dece i roditelja, svečano su otvorili Prvi letnji fudbalski kamp “Selte“ iz Viga u Velikom Gradištu.

Fudbalski kamp “Selta“ iz Viga, opština Veliko Gradište i Fudbalski klub VGSK, započeli su saradnju u januaru ove godine, nakon čega je u Velikom Gradištu otvoren Prvi zimski fudbalski kamp Kluba “Selta“.

Ova, više nego uspešna, saradnja se nastavila pa je u maju, u sedištu ove fondacije u Španiji, potpisan novi ugovor za Letnji kamp.

U ovoj sezoni će tridesetoro dece, uzrasta od 6 do 16 godina, pohađati Kamp na terenima Fudbalskog kluba VGSK, u periodu od 8. do 16. jula. Sa njima će raditi treneri Škole i Akademije fudbala Fudbalskog kluba “Selta“, prema metodologiji treninga koja se koristi u ovoj akademiji i školi.

Da napomenemo još i da je koordinator Kampa Miroljub Ratković, nekadašnji igrač “Crvene zvezde“ kao i mnogih evropskih klubova, među kojima je i “Selta“ iz Viga.

KOMENTARIŠI