Održan Sajam zapošljavanja u Požarevcu

Održan Sajam zapošljavanja u Požarevcu

Foto: Urban City

Danas je u holu Centra za kulturu Požarevac od 10 do 13 časova, održan Sajam zapošljavanja, drugi u poslovnoj 2019. godini.

Foto: Urban City

Na Sajmu zapošljavanja učestvovalo je 26 poslodavaca sa iskazanim kadrovskim potrebama za 145 slobodnih radnih mesta, od čega je 12 za osobe sa invaliditetom.

Foto: Urban City

Nudili su se poslovi za lica različitih obrazovnih profila i svih stepena obrazovanja, a najveće potrebe su za zapošljavanjem vozača B, C, D i E kategorije, prodavaca u maloprodaji i na terenu, pomoćnih građevinskih radnika, stolara, pekara, bankarskih tehničara.

Foto: Urban City

U nešto manjem broju poslodavci su iskazali potrebe za frizerima, mašinskim tehničarima, građevinskim tehničarima, turističkim tehničarima, bravarima, zavarivačima, vulkanizerima, tapetarima.

Foto: Urban City

Otvaranju sajma su prisustvovali član Upravnog odbora Nacionalne službe za zapošljavanje Dragan Jakovljević i zamenik gradonačelnika Grada Požarevca Saša Pavlović, koji je otvorio ovogodišnji Sajam zapošljavanja.

Foto: Urban City

Oni su se osvrnuli na saradnju Filijale Požarevac Nacionalne službe za zapošljavanje i lokalne samouprave, kao i planiranim aktivnostima u 2019. godini.

KOMENTARIŠI