Otvorena obnovljena fiskulturna sala u Tehničkoj školi u Kostolcu

Otvorena obnovljena fiskulturna sala u Tehničkoj školi u Kostolcu

Danas, 14. maja, gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović sa saradnicima otvorio je renoviranu fiskulturnu salu u Tehničkoj školi u Kostolcu.

Vrpcu su presekli gradonačelnik Požarevca Bane Spasović, predsednik Gradske opštine Kostolac Serdžo Krstanoski i direktor Tehničke škole u Kostolcu Goran Nestorović.

Foto: Urban City

Grad Požarevac je u prethodnih godinu dana obezbedio kapitalne investicije za automatsku dojavu požara u iznosu od 2 miliona i 330 hiljada dinara, za panelna vrata u školskoj radionici 500.000 dinara i za parket u fuskulturnoj sali 2 miliona i 380 hiljada dinara. Parket u fiskulturnoj sali urađen je u skladu sa FIBA standardima.

Foto: Urban City

“Ovom prilikom želim da se zahvalim lokalnoj samoupravi na čelu sa gradončelnikom Banetom Spasovićem koji uvek planira sredstva za bezbednost učenika, obrazovanje i sport. S obzirom da pored 800 učenika, njih 60 je na stalnom boravku u Domu učenika, oni imaju potrebu da im se obezbede  kvalitetni i zdravi uslovi za život”, zaključio je Nestorović.

Foto: Urban City

Bane Spasović, gradonačelnik Požarevca rekao je prilikom svečanog otvaranja renovirane fiskulturne sale da je Gradska opština Kostolac već obezbedila sredstva za kapitalnu investiciju energetske efikasnosti za objekat, a projekat bi trebalo da bude urađen tokom godine. Za sledeću godinu planirane su investicije u fasadu i izolaciju, što bi predstavljalo 80% rekonstrukcije čitavog objekta ove škole. Gradonačelnik je čestitao direktoru škole i rukovodstvu na posebnom odnosu koji imaju prema školi i najavio da će i ubuduće biti kapitalnih investicija i u ovoj školi.

KOMENTARIŠI