Foto: Urban City

Od ponedeljka, 04. marta, proširena je druga zona parkiranja u gradu Požarevcu, i to u ulicama: Vardarska, Njegoševa, Bratstva i jedinstva, Užička i Jug Bogdanova.

Veliki broj građana se obratio Parking Servisu Požarevac, jer se javio veliki broj problema koji većina građana neće moći da reši u kratkom vremenskom periodu.

Naime, u Parking Servisu su nam rekli da će mesečna naknada za parkiranje u drugoj zoni, u ovim ulicama, koštati 740din, s tim što gradjanstvo mora ispuniti određene uslove.

Automobil koji se parkira u zoni, se mora voditi na vlasnika vozila, a sam vlasnik mora biti prijavljen na adresi u kojoj planira da parkira automobil.

Dakle, ako ste vlasnik automobila koji vozite ”na ovlašćenje”, što u našoj zemlji nije zabranjeno, ne možete biti korisnik mesečne karte. Ista priča je i sa time, ako vam se mesto prebivališta ne vodi na adresu ulica u kojima je proširena zona parkiranja.

Ovo nam govori da će se ubuduće ponovo praviti redovi u prostorijama Policijske uprave, gde će veliki broj građana morati da promeni mesto prebivališta, liče karte, saobraćajne dozvole….

KOMENTARIŠI