„Parni valjak“ je započeo obeležavanje 40 godina rada rasprodatim koncertima u Beogradu i tokom cele prošle godine nisu se zaustavili – sve arene, hale i sale širom regiona i Evrope bile su rasprodate.

Tako je proslava uspešne karijere i uspeh akustičnih koncerata prerastao u koncertnu turneju „2 u 1“, gde će publika čuti dva koncerta u jednom – akustični i električni, uz veoma zahtevnu produkciju.

Višedecenijsko iskustvo učinilo je da sastav svira bolje nego ikada, a na sceni vlada ista ona energija i žar kao na samim počecima njihove muzičke karijere, ističu organizatori koncerta.

Prodaja ulaznica počinje danas, a da bi se odužili svojim dugogodišnjim obožavaocima za vernost, bend će do 14. aprila organizovati poklon akciju „2 u 1“, u kojoj će prvih 150 obožavalaca uz kupljenu ulaznicu za fan pit drugu dobiti besplatno.

Potrebno je samo da na zvaničnoj Fejsbuk stranici događaja potvrde svoj dolazak, preuzmu sliku, postave je kao pozadinu na svom Fejsbuk nalogu i pokažu na biletarnici „DD Tiketsa“ (Strahinjića Bana 22) od 9 do 17 časova.

Ulaznice za trosatni koncertni spektakl „2 u 1“ će moći da se kupe na svim prodajnim mestima „Eventima“, „Gigstiksa“, „DD Tiketsa“ i u radnjama „Vin vin“.

Cena ulaznica će se, zavisno od datuma kupovine i kategorije, kretati od 1.400 do 2.800 dinara.

KOMENTARIŠI