Petodnevni novogodišnji program u BUDVI, evo ko sve nastupa za doček 2019!

Petodnevni novogodišnji program u BUDVI, evo ko sve nastupa za doček 2019!

Devetnaest nezaboravnih dočeka u Budvi i najpoznatija muzička imena regiona koja su nastupala, obavezala su opštinu Budva, domaćina, da ova dvadeseta godina bude zaista za pamćenje

Foto: Urban City, 15. jul 2017.

“Budva će i ove godine biti regionalni centar novogodišnjih dešavanja. Potrudili smo se da organizujemo doček dostojan velikog jubileja, dvadeset godina od prvog javnog dočeka na gradskom trgu” – rekao je na konferenciji za novinare u Podgorici direktor Turističke organizacije opštine Budva, Mladen Franović, a prenosi RTV Budva.

Franović je najavio petodnevni program koji će početi već 28. decembra u večernjim satima nastupima grupa “Most wanted”, “Who See” i “Beogradski sindikat”.

Foto: Urban City, 14. jul 2017.

Tokom druge noći na trgu će zapjevati etno grupa “Zora”, Halid Bešlić i Marija Šerifović, dok će treća noć u Budvi, prema riječima direktora TOB-a biti “osvježenje programa”, jer će se prvi put na dočeku u Budvi čuti elektronska imena, a nastupiće svjetski poznata DJ imena: Burak Yeter i Darren Emerson.

Najluđu noć u godini “otvoriće” lokalni bend “Jack Lupino & Leftovers”, nakon kojih će se na bini, koja će i ove godine biti impozantna, publici predstaviti hrvatska grupa “Aerodrom” i podsetiti na stare, dobre hitove poput “Obične ljubavne pjesme” ili “Fratella”.

Ponoć će Budvani i njihovi gosti dočekati uz Dina Merlina, koji je u ovom gradu nastupao već nekoliko puta i svaki put donosio novu, kreativnu energiju i dovodio desetine hiljada posetilaca i ljubitelja njegove muzike, među kojima su stotine hitova. Peta noć je posvećena rock zvuku, uz “Akademiju”, “Partibrejkerse” i “Van Gogh-a”.

Foto: Urban City / M. Radisavljević

Pet noći – pet različitih koncepata! Od hip-hopa i repa, preko etno i pop zvuka, do elektronske muzike i rock ritmova, Budva i ove godine garantuje najbolji provod na Jadranu!

Tradicionalni koncert klasične muzike održaće se, kao i ranijih godina, 1. januara u 14. sati, a poštovaocima lepog zvuka operskih arija ovoga puta predstaviće se dame: Sara Vujošević, Emilija Minić, Marijana Šovran i Lana Asija Dabović.

TOB je tokom novogodišnjih praznika u Budvi i Petrovcu pripremio i bogat dnevni program, očekuje se da Udruženje hotelijera obogati celokupnu ponudu i “Božićnim bazarom”, tako da budvanska rivijera, u svakom slučaju predstavlja pravi izbor za najljepše praznike u godini.

Foto: Urban City, 15. jul 2017.

“Prošle godine je naš grad posjetilo oko 50.000 posjetilaca. Ove godine očekujemo da ćemo ozbiljno premašiti tu cifru”, istakao je direktor TOB-a Mladen Franović.

Devetnaest nezaboravnih dočeka u Budvi i najpoznatija muzička imena regiona koja su nastupala, obavezala su opštinu Budva, domaćina, da ova dvadeseta godina bude zaista za pamćenje!

KOMENTARIŠI