PODELI

Lj. Pavlović (55) iz Kučeva, koji je uhapšen zbog sumnje da je u utorak u pošti pokušao da ubije nožem bivšu partnerku Sanelu Ž. (38), na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu branio se ćutanjem.

Pavlović je na saslušanju bio u prisustvu branioca koji mu je dodeljen po službenoj dužnosti, a iskoristio je svoje legitimno pravo da ne progovara. Za pokušaj ubistva suočiće se s kaznom od pet do 15 godina robije.

– Narednih dana biće saslušana Sanela i ostali svedoci: radnik pošte, veterinar i policajac koji je savladao Pavlovića i sprečio ubistvo. S mesta incidenta uzeti su i snimci s nadzornih kamera, kao i nož kojim je počinjen napad – kaže izvor Kurira.

Krvava drama, podsetimo, dogodila se u jutarnjim satima, i to naočigled radnika pošte i brojnih građana. Sanela je došla da plati račune, a za njom je, pijan, uleteo i Pavlović. On je nosio kuhinjski nož, kojim je nekoliko puta ubo Sanelu u vrat i grudi, a sečivo joj je okrznulo i levo oko, na koje, prema proceni lekara, više neće videti.

KOMENTARIŠI