Planinarski klub “Vukan” niže uspehe u Treking ligi Srbije

Planinarski klub “Vukan” niže uspehe u Treking ligi Srbije

Prethodnog vikenda održano je treće kolo Treking lige Srbije u organizaciji Planinarskog sportskog kluba “Jastrebac” iz Kruševca na planini Jastrebac.

Takmičari iz Planinarskog kluba “Vukan“ su  zauzeli 2. mesto u ženskoj konkurenciji i 6. mesto u muškoj konkurenciji.

Naša Sanja Jovanović je osvojila prvo mesto u ženskoj konkurenciji i nakon 3. kola je prva u generalnom plasmanu ove Lige. Ovime je Sanja nastavila odličan niz iz prethodna dva kola na kojima je osvojila drugo mesto u 1. kolu u Subotici, odnosno prvo mesto u 2. kolu u Vršcu.

Naša Suzana Šuster Radojević, u ovom kolu, ostvarila je odličan rezultat u kategoriji veteranke, zauzevši visoko drugo mesto.

Treking je sport koji iz godine u godinu postaje sve masovniji i podrazumeva hodanje, planinarenje ili trčanje kroz različite prirodne terene, na obeleženim planinarskim stazama.

Treking liga Srbije pod pokroviteljstvom Planinarskog Saveza Srbije ove godine se realizuje kroz sedam kola na različitim lokacijama u Srbiji.

Naredno kolo biće održano 28. maja na Povlenu. Pridružite se Planinarskom klubu Vukan-odsek za planinarski treking i budite deo ovog uspešnog tima.

KOMENTARIŠI