Počelo čišćenje divljih deponija na obilaznici Kostolac-Požarevac

Počelo čišćenje divljih deponija na obilaznici Kostolac-Požarevac

Foto: Pixabay // Ilustracija

U utorak, 1. marta, Gradska opština Kostolac u saradnji sa JKP „Komunalne službe“ Požarevac, JKP „Vodovod i kanalizacija“ Požarevac – RJ Kostolac i PD „Autotransport“ Kostolac započela je čišćenje divljih deponija na obilaznici Kostolac – Požarevac.

Divlje deponije duž cele deonice puta sa leve i desne strane u narednih nekoliko dana biće u potpunosti uređene i očišćene, zahvaljujući pomoći u vidu mehanizacije pomenutih preduzeća, navodi se u soapštenju.

Takođe, tokom jučerašnjg dana, JKP „Komunalne službe“ Požarevac je izašlo u susret Gradskoj opštini Kostolac odnošenjem smeća, granja i ostalog otpada koji se nalazio na lokaciji ispred kostolačkog hotela na gradsku deponiju, pomoću svoje mehanizacije.

Gradska opština Kostolac se i ovog puta zahvaljuje na pružanju pomoći i velikom doprinosu u rešavanju problema čišćenja divljih deponija Marku Marjanoviću, direktoru JKP „Komunalne službe“ Požarevac, Miljanu Markoviću, rukovodicu RJ Kostolac JKP „Vodovod i kanalizacija“ Požarevac, kao i Nenadu Markoviću, direktoru PD „Autotransport“ Kostolac.

U cilju zaštite našeg životnog okruženja apelujemo na sve građane da savesno odlažu otpad na za to predviđena mesta, kako bi naš grad i naša opština ostala uređena i čista, navodi se u saopštenju Gradske opštine Kostolac.

Fotografije pogledajte ovde.

KOMENTARIŠI