Počinje 9. SILAFEST u Velikom Gradištu

Počinje 9. SILAFEST u Velikom Gradištu

9. Međunarodnog festival turističkog i ekološkog filma “Silafest“ u Velikom Gradištu i na Srebrnom jezeru od 27. avgusta do 01. septembra.

U prostorijama Turističke organizacije Srbije, u četvrtak 24. avgusta, održana je konferencija za novinare povodom predstojećeg 9. Međunarodnog festivala turističkog i ekološkog filma “Silafest“ koji će se održati u Velikom Gradištu i na Srebrnom jezeru od 27. avgusta do 01. septembra.

Medijima su se obratili Slađan Marković, zamenik predsednika opštine Veliko Gradište, Vladimir Pavković, odnosi sa javnošću Visoke turističke škole strukovnih studija, partnera festivala, Vladimir Racović, muzičar i kompozitor, članovi žirija Ljiljana Čerović, Turistička organizacije Srbije i Boško Savković, izvršni producent festivala.

Konferencija je bila izuzetno dobro posećena, a veliko interesovanje vladalo je, kako za sam festival i prateća dešavanja, tako i za proteklu turističku sezonu na Srebrnom jezeru, TEO kamp, obnovu Ramske tvrđave i bogato kulturno-turističko leto.

KOMENTARIŠI