Počinje STOP SHOP leto u Požarevcu

Počinje STOP SHOP leto u Požarevcu

Foto: Urban City // B.P.

Jun u Požarevcu počinje uz „Moje STOP SHOP leto“. Od 3. do 5. juna, posetioci svih generacija će, pored dobre zabave i šopinga, moći da se oprobaju i u atraktivnom penjanju na veštačkoj steni.

Omiljeni domaći i strani brendovi najavljuju sjajne sezonske popuste za letnje opremanje cele porodice. To je prilika da posetioci STOP SHOP-a u Požarevcu po sniženim cenama kupe željene komade odeće i obuće, sportsku opremu, tehniku i još mnogo toga.

Posetioci svih uzrasta, a posebno mladi, imaće ovog leta ponovo priliku da uz pomoć profesionalaca uživaju u jedinstvenom adrenalinskom iskustvu penjanja na veštačku stenu. Zid za penjanje potpuno je bezbedan, a biće primenjene dodatne mere zaštite. Takođe, i ovoga puta učesnike ovog izazova očekuju prigodni pokloni. STOP SHOP otvara i sportske poligone za mališane, koji će kroz zabavu i fizičku aktivnost na otvorenom razvijati spretnost i timske veštine.

One koji su aktivni na društvenim mrežama očekuju „vreli“ letnji konkursi. Pobednici će biti oni koji na Fejsbuk profil ritejl parka pošalju najkreativniji tekst i fotografiju o letnjem provodu u STOP SHOP-u. Nagrađene će biti i tri najzanimljivije Instagram fotografije koje posetioci naprave na STOP SHOP veštačkoj steni.

Više o aktivnostima i ponudama tokom sigurnog i zabavnog leta 2022. u STOP SHOP-u, možete naći na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

KOMENTARIŠI