Poginuo na vašaru u Petrovcu na Mlavi – Struja, voda, ringišpil =...

Poginuo na vašaru u Petrovcu na Mlavi – Struja, voda, ringišpil = SMRT

Mladić, inače radnik zabavnog parka, stao na pokvašene električne kablove koji nisu bili zaštićeni.

PETROVAC NA MLAVI – Mlađi muškarac poginuo je u četvrtak oko 23 sata na vašaru u Petrovcu na Mlavi kada ga je udarila struja, nezvanično saznaje Kurir.

Očevici ove nesreće ispričali su da je mladić, inače radnik zabavnog parka, stao na pokvašene električne kablove koji nisu bili zaštićeni.

– Mladić koji je nastradao navodno je radio na trambolini. U blizini se nalazio bazen s vodom, koji je u okviru zabavnog parka. Najverovatnije je voda iz bazena iscurila i pokvasila kablove kojima je ringišpil bio povezan sa izvorom električne struje. Momak je stao na kabl i momentalno ga je udarila struja – priča očevidac tragedije.

Kako navodi, građani su odmah pozvali Hitnu pomoć, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt.

– Najgore od svega je to što je u tom trenutku bilo mnogo dece na ringišpilu, trambolini i u tom bazenčiću. Svi su se veoma uplašili i uspaničili. Ne smemo ni da zamislimo šta bi se dogodilo da je neko dete stalo na kablove – dodao je naš izvor.

4 KOMENTARA

  1. Petro’ac! Toliki milioni, devize, gastrabajteri bate, a za co’eka koj’ te pita! Pa lepo bas… Pare, samo dajte pare! Koj’ razmisljam o kom, a kamoli o zastiti na radu! Samo koliko si zaaradiiio, sta vozis, kaki su ti planoovi… Luda kuca! Zato i ide kako ide! Zlo-naopako!

  2. ALO SABANE STA SI SE TI ISTRIPOVO I GLUMIS NEKOG BAJU,,, BRATE MANJE DA SERES AKO TI NE ODGOVARA NOSI SE ODAVDEE
    POZZ IZ DUBOCKE

  3. I ko je odgovoran???? Mi zitelji koji tamo zivimo ili onaj koji je dao dozvole za rad ovoga zabavnog Parka!!!!
    Smesni su komentari pojedinih ljudi!TOLIKO OD MENE POZZZZZ

KOMENTARIŠI