Veče sa pamćenje u Kostolcu uz grupu Riblja čorba

Veče sa pamćenje u Kostolcu uz grupu Riblja čorba

Na krcatom stadionu “ Bora Beka “ u nedelju 23. jula, legendarna grupa “ Riblja čorba „ , održala je fenomenalan koncert i priredila veče za pamćenje za nekoliko hiljada ljudi.

Na krcatom stadionu “ Bora Beka “ u nedelju 23. jula, legendarna grupa “ Riblja čorba „  održala je fenomenalan koncert i priredila veče za pamćenje za nekoliko hiljada ljudi.

Foto: Urban City

Kao predgrupa kultnoj grupi ” Riblja čorba “, kostolačkoj publici, predstavila se beogradska rok grupa “ Kora”, koja je podgrejala atmosferu za nastup najbolje srpske rok grupe svih vremena.

Bora Đorđević i ekipa su opravdali očekivanja i mnogobrojnoj kostolačkoj publici priuštili muzičku poslasticu, ispunjenu bezvremenskim hitovima, u kojoj su uživale mnoge generacije.

Foto: Urban City

Iznenađenje večeri bilo je kada se na sceni Bori Đorđeviću pridružio naš Kostolčanin Saša Srećković i sa njim otpevao pesmu ” Ostani đubre do kraja “. Inače Saši je ovo drugi put da peva sa legendarnim pevačem, s obzirom da je učestvujući u emisiji ” Nikad nije kasno” imao čast da Bora Đorđević sa njim otpeva poznatu pesmu.

Foto: Urban City

Kostolac je goreo usled inzvanredne atmosfere, ređali su se legendarni hitovi, ali je bilo pesama i sa novijih albuma. Više od hiljadu posetilaca iz Kostolca i okolnih mesta uživali su tokom dvočasovnog koncerta. Najviše je bilo mladih koji nisu ni bili rođeni kada su nastali najveći hitovi  Lutka sa naslovne strane,  Ostani đubre do kraja,  Ja ratujem sam,  Rokenrol za kućni savet.

 

Koncert je organizovao Kulturno sportski – centar “ Kostolac “ u okviru manifestacije “ Kostolačko leto

2017, pod pokroviteljstvom Gradske opštine Kostolac.

Foto: Urban City

KOMENTARIŠI