Poklon paketi lokalne samouprave za sve đake prvake u opštini Žagubica

Poklon paketi lokalne samouprave za sve đake prvake u opštini Žagubica

Prvo ovogodišnje školsko zvono drugog septembarskog dana označilo je početak nastave u novoj školskoj godini u svim školama i područnim odeljenjima i na teritoriji opštine Žagubica.

Nakon priredbe, povodom prijema đaka prvaka, koju su pripremili učenici petog razreda , kolone prvaka krenule su do svojih učionica gde su im u znak dobrodošlice uručeni pokloni od strane predstavnika lokalne samouprave u vidu ranaca sa kompletnim setom olovaka, svezaka i drugog školskog pribora.

Poklon pakete đacima prvacima u OŠ “Jovan Šerbanović” u Krepoljinu, dodelio je Predrag Ivković, zamenik predsednika opštine Žagubica, dok je u školama “Moša Pijade” u Žagubici i “Jovan Šerbanović“ u Laznici, prvake poklonima obradovao Dušan Milosavljević, pomoćnik predsednika opštine Žagubica, pozdravivši učenike, njihove roditelje i svo nastavno osoblje, poželevši im što uspešniju predstojeću školsku godinu.

Lokalna samouprava opštine Žagubica nastaviće i ubuduće da svim učenicima obezbeđuje što bolje uslove opremajući škole kvalitetnim nastavnim sredstvima, kao i obezbeđivanjem drugih uslova za rad, adekvatnim uslovima u renoviranim školskim objektima i besplatnim prevozom učenika.

KOMENTARIŠI