POMOZIMO MILANU FILIPOVIĆU: Za operacije fali još 60.000 dolara

POMOZIMO MILANU FILIPOVIĆU: Za operacije fali još 60.000 dolara

Milan je zadobio tešku povredu mozga i desne noge, a situaciju otežava to, što nema zdravstveno osiguranje u SAD.

ZA lečenje teško povređenog Milana Filipovića iz Požarevca, koji već pet godina živi u Americi, neophodno je obezbediti 100.000 dolara. Do sada su građani u humanitarnoj akciji donirali oko 40.000, pa je neophodno sakupiti još 60.000.

Milan je povređen 12. januara ove godine, tokom skijanja u Medisonu, glavnom gradu države Viskonsin, gde se trenutno nalazi na lečenju, u UW Hospital. On je zadobio tešku povredu mozga i desne noge, a situaciju otežava to, što nema zdravstveno osiguranje. Lekari kažu da će njegov oporavak u Centru za rehabilitaciju trajati više meseci, uz operativne zahvate na nozi.

Njegova porodica nije u mogućnosti da sama podmiri visoke troškove, pa su pokrenuli humanitarnu akciju i osnovali fond za oporavak, u koji se može uplaćivati novac. Do sada se apelu za pomoć odazvalo više od 500 ljudi iz svih krajeva sveta, među kojima je najviše onih sa područja Balkana. Svi koji žele da pomognu, mogu to da učine preko sajta www.gofundme.com, na kojem se stanje uplata svakodnevno ažurira.

KOMENTARIŠI