Fuzija bluza i panka na trećem Palanačkom Dunav festu

Fuzija bluza i panka na trećem Palanačkom Dunav festu

Palanački Dunav fest (PDF) i Festival ekološkog pozorišta za decu i mlade (FEPudružili su snage ovog leta i na plato ispred sportske hale “Tikvara” u Bačkoj Palanci dovode najjaču muzičku postavu do sada predvođenu Koljom, Stereo Bananom i Gramophondzijama.

Prve večeri festivala, u četvrtak, 22. avgusta, nastupaće Gramophonedzie. Kao lokalna podrška tu su Cheeka&BaloO, širom Srbije poznati po svom zanimljivom live nastupu. Za dobru atmosferu prve festivalske večeri pobrinuće se i Miles High i Uroš Deak.

Drugo veče, 23. avgust, obeležiće nastup popularnog dvojca Stereo Banana iz Niša, kao i sve aktuelnije mlade snage iz Pančeva: Buč Kesidi i Ljubičice. Skreč majstor Marko Veselinović aka Kick Kong, zaokružiće drugo veče odabranim setom. Program druge večeri kreiran je prema anketi koju je FEP sproveo među Bačkopalančanima u kojoj je iskazano veliko interesovanje za nastup upravo ovih bendova.

Poslednje večeri, 24. avgusta, publiku očekuje miks bluza i panka kada će kao zvezda večeri nastupati Nikola Pejaković Kolja sa svojim bendom, šumadijski “Ramonsi” – Čovek bez sluha, pank rok trio Po kratkom postupku, a festival će zatvoriti prošlogodišnji pobednici Palanačkog Dunav festa, Keni nije mrtav iz Kruševca.

Promo

Kao predgrupa Kolji nastupaće bend koji će biti odabran putem aktuelnog konkursa.

Ulaz na festival prvog dana je besplatan, a ulaznice za drugi i treći dan mogu se nabaviti u pretprodaji od 24. jula na svim Gigstix prodajnim mestima po promotivnoj ceni od 300,00 dinara za petak 23. avgust i 500,00 dinara za subotu 24. avgust, dok je za komplet ulaznica potrebno izdvojiti 700,00 dinara.

Promotivne cene ulaznica važe do 12. avgusta.

KOMENTARIŠI