Promo

Palanački Dunav fest (PDF) i Festival ekološkog pozorišta za decu i mlade (FEPudružili su snage ovog leta i na plato ispred sportske hale “Tikvara” u Bačkoj Palanci dovode najjaču muzičku postavu do sada predvođenu Koljom, Stereo Bananom i Gramophondzijama.

Prve večeri festivala, u četvrtak, 22. avgusta, nastupaće Gramophonedzie. Kao lokalna podrška tu su Cheeka&BaloO, širom Srbije poznati po svom zanimljivom live nastupu. Za dobru atmosferu prve festivalske večeri pobrinuće se i Miles High i Uroš Deak.

Drugo veče, 23. avgust, obeležiće nastup popularnog dvojca Stereo Banana iz Niša, kao i sve aktuelnije mlade snage iz Pančeva: Buč Kesidi i Ljubičice. Skreč majstor Marko Veselinović aka Kick Kong, zaokružiće drugo veče odabranim setom. Program druge večeri kreiran je prema anketi koju je FEP sproveo među Bačkopalančanima u kojoj je iskazano veliko interesovanje za nastup upravo ovih bendova.

Poslednje večeri, 24. avgusta, publiku očekuje miks bluza i panka kada će kao zvezda večeri nastupati Nikola Pejaković Kolja sa svojim bendom, šumadijski “Ramonsi” – Čovek bez sluha, pank rok trio Po kratkom postupku, a festival će zatvoriti prošlogodišnji pobednici Palanačkog Dunav festa, Keni nije mrtav iz Kruševca.

Fuzija bluza i panka na trećem Palanačkom Dunav festu 1
Promo

Kao predgrupa Kolji nastupaće bend koji će biti odabran putem aktuelnog konkursa.

Ulaz na festival prvog dana je besplatan, a ulaznice za drugi i treći dan mogu se nabaviti u pretprodaji od 24. jula na svim Gigstix prodajnim mestima po promotivnoj ceni od 300,00 dinara za petak 23. avgust i 500,00 dinara za subotu 24. avgust, dok je za komplet ulaznica potrebno izdvojiti 700,00 dinara.

Promotivne cene ulaznica važe do 12. avgusta.

KOMENTARIŠI