Foto: Urban City // B.P.

Nastavlja se promenljivo aprilsko vreme. U danu pred nama 5 do 10 stepeni hladnije. Sredinom dana razvedravanje. Stiže i svežiji vazduh i spušta temperaturu. Ujutru od 6 stepeni, najviša dnevna do 16.

I u Požarevcu pre podne s kišobranom u ruci. Po podne bez padavina i do 13 stepeni.

ČETVRTAK 7.04.2022. – Pretežno oblačno i hladnije mestimično sa kišom i pljuskovima koji će ponegde na jugu i jugoistoku biti praćeni grmljavinom. Posle podne postepen prestanak padavina i razvedravanje prvo na severu i zapadu. Vetar slab do umeren i severozapadni, uveče u skretanju na jugozapadni. Jutarnja temperatura od 6 do 10 , a najviša od 12 do 16 stepeni.

SUBOTA 09.04.2022. – Postepeno naoblačenje pre podne na severu, a posle podne i u ostalim krajevima mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, a na visokim planinama uveče sa snegom. Vetar umeren, a na severu Vojvodine jak severozapadni i zapadni. Najniža temperatura od 6 do 14 , a najviša od 19 do 24 stepena.

NEDELJA 10.04.2022. – U nedelju oblačno sa kišom, na visokim planinama sa snegom i osetno hladnije, uz umeren, ponegde i jak severni. U drugom delu dana prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Najniža temperatura od 4 do 8 , a najviša od 11 do 14 stepeni

KOMENTARIŠI