POSLE DRAME | POŽAREVLJANKE izborile POLUFINALE SUPERLIGE Srbije!

POSLE DRAME | POŽAREVLJANKE izborile POLUFINALE SUPERLIGE Srbije!

23.11.2016. godine sa poćetkom u 19:00 u sali O.Š. "Ugrin Branković" u Kučevu odigrana je Kup utakica između domaće ekipe ŽRK Kučevo člana Prve lige "Centar" i gostiju ŽRK Požarevca člana Super "B" lige Srbije.

Оd prvog sudiskog zvižduka rukometašice Kučeva kreću silovito i ubrzo prave razliku koja konstantno iznosi tri do četiri pogodaka prednosti.

Valja napomenuti da su Požarevljanke nastupile u veoma podmlađenom sastavu pa onda i ne čudi takav razvoj događaja na terenu.
Mađutim, želje za dokazivanjem i borbenosti nije nedostajalo tako da su naše devojčice pokušavale konstantno da sustignu prednost Kučevljaki. Jednostavno to nije bilo moguće u prvom poluvremenu i na odmor se odlazi pri rezultatu 12:8 za domaćina.
Drugo poluvreme donosi još veću borbu, lepe poteze pred oba gola, odbrane golmana, ali i greške od prevelike želje za uspehom i plasmanom u polufinale Kupa.
I sve tako do pedesetog minuta, a onda furiozan završetak Superligaša iz Požarevca koji uspeva da sustigne, a potom i povede da bi vođstvo žadržao do kraja utakmice i trijumfovao sa konačnih 20:22.
Izboreno je polufinale, a ko će tamo biti protivnik sasvim je svejedno.
Mlade snage ŽRK “Požarevca” su pokazale da da je budućnost pred njima,
navodi se u saopštenju ŽRK Požarevac.

KOMENTARIŠI