Gradski odbor SNS Požarevac zasedao je u utorak u suženom sastavu i uz poštovanje svih mera predostrožnosti.

Na sastanku je najpre pročitano Rešenje Izvršnog odbora kojim se raspušta Gradski odbor, navodi se u saopštenju GrO SNS Požarevac.

Potom je Rešenjem Izvršnog odbora Srpske napredne stranke za koordinatora za Požarevac postavljen Luka Petrović, koji je tu funkciju obavljao i prethodne dve godine.

Izvršni odbor je za poverenike imenovao Sašu Pavlovića, gradonačelnika Požarevca i Slavišu Stojkovića, dosadašnjeg sekretara Gradskog odbora.

U narednom periodu postaviće se i ostali privremeni organi, a sve sa ciljem unapređenja rada stranke na lokalu. Do promena na čelu stranke na lokalu došlo je nakon lokalnih izbora, na kojima je izabrano novo rukovodstvo iz redova Srpske napredne stranke.

Gradski odbor SNS Požarevac radiće sa maksimalnim kapacitetima, i sprovodiće politiku koju vodi predsednik Aleksandar Vučić, i za koju su nam građani ukazali ogromno poverenje na prethodnim izborima. U narednom periodu nastojaćemo da pomognemo građanima Požarevca koliko god možemo u teškoj situaciji borbe protiv virusa Kovid 19, sa kojim se suočava ceo svet, ali i da postavimo nove planove i programe za budućnost, zaključuje se u saopštenju.

2 KOMENTARA

KOMENTARIŠI