Potpisan ugovor o stipendiranju sa šestoro studenata

Potpisan ugovor o stipendiranju sa šestoro studenata

Predsednik opštine Veliko Gradište, Dragan Milić, danas je, u svom kabinetu, potpisao ugovor o stipendiranju sa šestoro studenata s područja ove opštine.

“Kao i svake godine, opština dodeljuje određen broj stipendija. Po javnom pozivu izabrano je šest studenata. Dodelili smo sedamnaest stipendija, i ovih šest, ove godine. Do sada je nekoliko desetina sudenata, otkako se dodeljuju, ostvarilo to pravo, pomogli smo deci da završe školovanje.“, rekao je predsednik, i ovom prilikom čestitao svima na izboru kao i predstojeće praznike. On je pozvao studente da se opštini obrate i za druge potrebe, za šta će im uvek biti na raspolaganju.

Stipendija se dodeljuje studentima za vreme trajanja redovne nastave, u mesečnom iznosu od 10.000 dinara, a ove godine ostvarili su je Tadić Marija, student treće godine Filološko-umetničkog fakulteta u Kragujevcu, studijska grupa Engleski jezik i književnost, Stefanović Đorđe, student treće godine Filozofskog fakulteta u Beogradu, studijski program Istorija, Živković Jana, student druge godine Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, studijski program Elektrotehnika i računarstvo, Stević Jana, student prve godine Filološkog fakulteta u Beogradu, studijski program Jezik, književnost, kultura, modul Grčki jezik, književnost, kultura, Petrović Đorđe, student druge godine Visoke turističke škole strukovnih studija u Beogradu, studijski program Ekonomija i turizam, i Damnjanović Aleksandri student prve godine Filološko-umetničkog fakulteta u Kragujevcu, studijska grupa Italijanski jezik i književnost.

KOMENTARIŠI