Povređen odbornik u Požarevcu Zvonimir Blagojević

Povređen odbornik u Požarevcu Zvonimir Blagojević

Dr Zvonimir Blagojević imao je saobraćajnu nezgodu u kojoj je zadobio tešku telesnu povredu stopala leve noge, gde se lekari-ortopedi bore da mu spasu palac.

Dr Blagojević kao pasionirani ljubetelj motorciklizma minule subote učestvovao je na Moto skupu koji je održan u blizini manastira Gornjak.

Pri povratku sa tog skupa u blizini bazena i restorana „Olimpik“, na ulazu u mestu Leskovac, opština Petrovac na Mlavi , vozeći svoj motor marke „Dukati“ prema Petrovcu, kako kaže sam Blagojević, lagano je ušao u oštru krivinu, ali automobil marke „Reno Laguna karavan“ prešlo je na njegovu stranu i udarilo ga u levu stranu.

– Ušao sam sporo u tu veoma oštru krivinu kada sam primetio da mi u susret ide automobil, koji je prešao na moju stranu puta. Kada sam video da će da me udari otišao sam skroz na desnu stranu do same ograde. Nisam mogao da izbegnem to vozilo koje me je udarilo u levu stranu, povredivši mi stopalo. Pao sam sa motora, gde su mi u pomoć odmah pritrčali ostali motoristi, koji su se vraćali sa skupa-priča Blagojević kako je došlo do nezgode dok leži na odeljenju ortopedije požarevačke bolnice.

Foto: Facebook privatna arhiva
Foto: Facebook privatna arhiva

On kaže da je odmah prebačen u Petrovačku bolnicu gde mu je ukazana prva pomoć, a zatim je prevežen u bolnicu u Požarevcu, gde se još uvek nalazi. Prema njegovim rečima povređeno mu je stopalo, posebno palac čiji je jedan deo isečen.

Usled udarca u stopalo, zgnječen mi je i isečen palac. Povreda je dosta teška i postoji mogućnost da mi se amputira, mada se požarevački ortopedi svojski trude da ga spasu, u šta ja iskreno verujem-sa puno optimizma, ne napuštajući ga vedar duh, objašnjava dr Blagojević o povredama koje je zadobio.

 

KOMENTARIŠI