Prema rečima gradskog menadžera Mitra Karadžića početak radova na uređenju ove dve ulice počeće sutra.

On je povodom toga još istakao: ” Zatvorićemo Lenjinovu ulicu i Takovsku ulicu, prvo će toplifikacija zameniti staru instalaciju baš na samoj raskrsnici između te dve ulice. Zvanični radovi počeće 17.07.2017. godine i tada će kompletno biti zatvorene obe ulice, gde će se krenuti u kompletnu rekonstrukciju ulica sa trotoarima. Saobraćaj će biti regulisan na propisan način.”

Foto: Urban City
Foto: Urban City

Gradski menadžer je još istakao da kreću i radovi u ulici Lole Ribara na sređivanju trotoara od ulice Šumadijske leva strana, celom dužinom do Partizanske i ti radovi krenuće 17.07.2017. godine. 

Foto: Urban City
Foto: Urban City

Krajem meseca otvoriće se i radovi u ulici Čede Vasovića na sređivanju trotoara, radovi će se protezati od benzinske stanice do kružnog toka na izlasku iz grada. Ulica Čede Vasovića će se raditi fazno, najverovatnije u dve ili tri faze ali će do kraja godine biti završena kompletno.

Foto: Urban City
Foto: Urban City

Gradski mendžer Mitar Kardžić je rekao da su ovo veće investicije u gradu i kako se budu otvarale ivesticije tako će se i građanstvo obaveštavati koje su ulice na redu za radove i zatvaranje,  jer u puno ulica u gradu Požarevcu treba da se krene u radove oko fekalne kanalizacije, radiće se i kišna kanalizacija.

Foto: Urban City
Foto: Urban City

KOMENTARIŠI