PODELI
Biciklistička trka Kroz Srbiju 2017

Iz Požarevca je krenula prva etapa oko 11 časova koja se vozila kružno oko grada, zatim su biciklisti nastavili magistralnim putem ka Velikom Gradištu, da bi se na kraju vratili u Požarevac oko 14 časova. Dužina prve etape je 140 kilometara.

Gradonačelnik grada Požarevca Bane Spasović je svečano otvorio 57. Biciklističku trku kroz Srbiju:

Ono što moramo da napomenemo je da vozači u Požarevcu kako smo se i lično uverili nemaju strpljenja i razumevanja za Biciklističku trku koja je danas zatvorila Požarevac što se saobraćaja tiče tokom većeg dela dana. Vozači koji su zaglavljeni u Vardarskoj ulici su za Urban City rekli da preko 2 sata ne mogu da se pomere svojim vozilom. Ovim putem pozivamo saobraćajnu policiju da za sva dešavanja koja se organizuju u Požarevcu koja podrazumevaju izmenu režima saobraćaja obaveste javnost putem medija kojim ulicama i u kom terminu neće biti moguće upravljati motornim vozilima.

U subotu, 17. juna biciklisti će krenuti iz Požarevca u 10 sati ka Avali, koja je cilj druge etape. Dužina te etape je 146 kilometara.

Poslednja etapa, 57. Trke kroz Srbiju, biće vožena u nedelju 18. juna od Pećinaca ka Zrenjaninu. Dužina poslednje etape je 140 kilometara.

KOMENTARIŠI