Požarevljani CARSKI U CARSKOM GRADU uz još jedan lični rekord

Požarevljani CARSKI U CARSKOM GRADU uz još jedan lični rekord

Ambasadori trčanja, zdravog načina zivota, osmeha i širenja pozitivne energije... Upravo su to bile glavne reči prilikom promocije 2. kruševačkog Planet Bike polumaratona, a predstavnici našeg kraja su to svakako i bili.

Maraton tim Požarevac je imao 5 predstavnika u polumaratonskoj trci. Svi su stigli bez problema na cilj uz još jedan oboren lični rekord i to je opet učinio Mališa Kovačević koji je iz trke u trku sve brži. Njegovo vreme je bilo 1h 32min.
Što se ostalih tiče, Vitaminka Zrnić je trku završila za 2h i 24min,Tanja Ilić za 2h i 26min, Dragan Milić za 2h i 17min i Vladimir Rajić za 1h i 48min.

maratonci pozarevac 2-minOdlična staza, fantastična organizacija. Organizatori su uložili neverovatnu energiju da i taj deo Srbije dobije trku vrednu divljenja. Učesnici trke su bili u mogućnosti da besplatno posete muzej i upoznaju znamenitosti carskog grada. U toku trke ih je čekala okrepa na svaki kilometar, uz ekipu za masažu što na cilju, što i na samoj stazi. Posle trke ih je čekao i ručak, a ko je hteo mogao je da koristi i usluge bazena besplatno, sve u sklopu učešća na trci, što ostavlja i više nego odličan utisak cele te manifestacije. Kruševac je podigao granice na viši nivo i ta trka će vremenom postati veliki praznik trčanja uz veliki broj učesnika.

Proleće donosi i puno trka,tako da nas u narednom periodu očekuju trke skoro svakog vikenda, kako u Srbiji tako i u zemljama u okruženju i sa ponosom možemo reći da će Maraton tim Požarevac imati učesnike na skoro svim tim trkama.

KOMENTARIŠI