Požarevljani na 10. festivalu cveća imaju priliku da pokažu humanost!

Požarevljani na 10. festivalu cveća imaju priliku da pokažu humanost!

Dana 07.05.2017 u 12 časova, u okviru 10. Festivala cveća, kod spomenika knjazu Milošu Obrenoviću, u gradskom parku, održava se predstava za decu „Iza duge“ u izvođenju Kofer teatra iz Beograda. Predstava je namenjena deci predškolskog uzrasta i nižim razredima osnovnih škola. U slučaju kiše, predstava će biti održana u isto vreme, u maloj sali Centra za kulturu.

Takođe, apelujemo na sve ljude dobre volje, da posete poseban štand „Humanitarni sto“ koji će biti postavljen na kružnom toku u okviru 10. Festivala cveća. Navedeni štand je posvećen Ilić Branku, uzrasta 4 godine, za prikupljanje pomoći za operaciju srca na Institutu za majku i dete. Potrebno je sakupiti 90.000,00 dinara. Pozivamo sve izlagače na Festivalu cveća da adekvatne aranžmane i predmete koji će se, po ceni koju uplatioci donacija odrede, prodavati, učestvuju u ovoj akciji i da svoja dobra, koja mogu da prilože kao donaciju, donesu na štand Turističke orgaizacije Grada Požarevca na kružnom toku već 6. maja u prepodnevnim satima.

Uplate se primaju i na žiro račun majke malog Branka 160-54-10200062142-96 BANKA INTESA. Majka se zove Ilić Sonja, mob. telefon je 061/1790239 za one koji žele da lično uruče donaciju. Naše malo znači život za malog Branka!

Unapred se zahvaljujemo na razumevanju i humanosti svim sugrađanima i izlagačima, ukoliko žele lično da doniraju u vidu kupovine nekog suvenira na štandu Turističke organizacije Grada Požarevca ili novcem od prodaje svojih izlagačkih proizvoda sa 10. Festivala cveća, od kojih prihod ide za spas života malog Branka.

KOMENTARIŠI