Požarevljanin Andrew Meller razgovarao je sa Minjom Miletić o svojoj karijeri i najavio Blenderovu žurku ove subote u Hangaru.

Foto: TV N1 screenshot

POVEZANE VESTI:

Požarevljanin Andrija Antić / Andrew Meller prvi srpski producent koji se našao na 1. mestu prestižne Beatport Top 100 liste!

Jedan od najcenjenijih di-džej zvezda današnjice, britanski producent Hot Since 82, nastupiće u subotu 23. februara u velikom Hangaru Luke Beograd. Te večeri na bini će se naći i domaća podrška u sastavu: Andrew Meller, jedan od naših najboljih producenata elektronske muzike, čije se izdanje našlo na trećem mestu Beatport-ove liste najuspešnijih traka u 2018. godini, tech house di-džej i producentski dvojac Wise D & Kobe, kao i IDQ, uspešni projekat iza kojeg stoje Igor Puljić aka Pookie, Alex Milićević i Dragan Ražić.

Andrew Meller interview – TV N1

This morning I was a guest of one of the biggest TV channels in my home country N1 Srbija. Interview is in Serbian, but there are English captions included!•Razgovarao sam sa Minjom Miletić o svojoj karijeri i najavio Blenderovu žurku ove subote u Hangaru. Napravili su malu grešku kad su mi pisali ime, ali šta sad. 😀 TV je živa stvar. ✔️ A sad da spremamo muziku za vikend.

Posted by Andrew Meller on Уторак, 19. фебруар 2019.

KOMENTARIŠI