Požarevljanin kao pojačanje Partizanu

Požarevljanin kao pojačanje Partizanu

Za pravog arhitektu igre još od prošle godine bili su zainteresovani Crvena zvezda i Partizan kao i neki inostrani klubovi

Rođeni Požarevljanin, Nenad Nedeljković, vrstan levi i srednji bek, napustio je Rudar iz Kostolca i prešao u beogradski Partizan.

– Ponikao sam u Požarevcu, a prvi trener mi je bio otac Mirko. Prošao sam sve mlađe selekcije, igrao i za mladi tim beogradskog Sinđelića, dok sam matičnom klubu bio veran petnaest godina. Dok sam bio na studijama u Beogradu nosio sam dres Obilića. Nisam naišao na razumevanje u Požarevcu, pa sam prešao u kostolački Rudar. Trener Dragan Ajdačić mi je dao šansu za dokazivanje i postao sam standardni starter. Završio sam Rudarski fakultet u Beogradu i stekao zvanje inženjera rudarstva 2016. godine – kaže Nedeljković.

Za pravog arhitektu igre još od prošle godine bili su zainteresovani Crvena zvezda i Partizan kao i neki inostrani klubovi.

– Radim i živim u Beogradu, tako da sam morao da napustim Rudar. Kostolčani su hteli da me zadrže, a razgovarao sam i sa ljudima iz crveno i crno-belog tabora. Na kraju sam prelomio i potpisao za Partizan. Verujem da sam napravio pravi izbor i da ću vrlo brzo da uskočim u standardnu postavu – kaže Nedeljković.

KOMENTARIŠI