Za vršioca dužnosti glavnog i odgovornog urednika dnevnog lista „Politika” imenovan je Marko Albunović, dosadašnji zamenik glavnog i odgovornog urednika.

Marko Albunović rođen je 1975. godine u Požarevcu, diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. U „Politici” kao novinar radi od 2001. godine, najpre na Beogradskoj rubrici, potom na rubrikama Dopisnička, Hronika, Politika i u Vikend redakciji.

Do sada je obavljao funkcije zamenika urednika Vikend redakcije, šefa Deska i zamenika glavnog i odgovornog urednika.

1 KOMENTAR

  1. Nadam se da će i ovaj urednik brzo otići kad vidim da u današnje vreme ne mogu da čitam Politiku na iPhone.
    Ne znam da li postoje novine bilo gde u svetu a da zadnjih 10 godina nisi mogao u javnom saobraćaju pročitaš novine na svom mobitelu! E to je list Politika koja nema postojeću aplikaciju, u stvari kao ima ali u 99% slučaja ne funkcioniše, što tera i verne čitaoce da vremenom nemajući mogućnosti nastave sa čitanjem nefunkcionalne aplikacije predju na tabloide poput Kurira ili N1! Zamisli ti sad postoji li neko na kugli zemaljskoj a da je ispod 80 godina starosti a da ne čita novine na svom mobilnom telefonu!? I to ni novi mladi urednik nije ukapirao ili možda misli da na androidu funkioniše pa nije potrebno da na iPhone bude potrebno, tako da ta intelektualna i poslovna elita koja upravlja iPhone-ima se zadnjih 10 godina toliko odvikla na postojanje Politike da zamiru i poslednji čitaoci, jer korisnici androida su više ionako zainteresovani u tabloide. Čast izuzecima.

KOMENTARIŠI